Sams Skolemad

Skolen har indgået et partnerskab med Lokalcenter Møllestien. Møllestien har et produktionskøkken i forbindelse med deres café. De producerer maden og bringer den op på skolen.

Friske ældre medborgere i vores lokaldistrikt vil stå med forklæder og udlevere mad til de børn, som har bestilt.

Idéen med madordningen:

• Forældre bestiller mad for en helt måned ad gangen - meget gerne sammen med deres børn.
  • Månedens madplan printes, så man husker hvilke dage, man slipper for at smøre madpakken.
  • Den 20. lukker vi for bestillerne til kommende måned, og vi sender bestillingen til Lokalcenter Møllestien.
  • Hver skoledag laver Møllestien dagen bestilte ret og fragter den op til Samsøgades Skole.
  • 10 ældre borgere kommer og fordeler den bestilte mad.

Som forældre kan man nu bestille mad for en måned ad gangen gennem vores webshop:

http://samsskolemad.dk/      (Klik på hjertet for at bestille mad)

Husk:

Deadline for bestilling er den 20. i måneden.
Menuen bliver som regel lagt på den 11. i måneden.

- et samarbejde mellem Lokalcenter Møllestien og Samsøgades Skole