Skolestart 2018

Velkommen skolestartere 2018

Kære børn og forældre til kommende skolestartere 2018.

Vi vil gerne invitere jer til åbent hus i børnehaveklasserne på Samsøgades Skole, Å-huset torsdag den 23. november 2017. Det drejer sig om to arrangementer. Man behøver ikke deltage i begge.

Om morgenen vil der være mulighed for at deltage i undervisningen  i de nuværende børnehaveklasser. Det sker i tidsrummet kl. 8.30 – 10.00.

Af hensyn til vores planlægning, vil vi bede jer om at tilmelde jer (børn og forældre) til morgenundervisningen.

Tilmeldingen skal ske til administrativ medarbejder Jette Hove Abraham senest fredag den 17. november.

Mailadressen er: [email protected]

Om eftermiddagen fra kl. 15.00 – 16.30. - For både børn og forældre.

Her vil der være mulighed for at komme til at tale med både børnehaveklasseledere, SFO-pædagoger og ledere. I vil få lejlighed til at stille spørgsmål omkring indskrivning og skolestart og jeres børn vil få mulighed for at lege i SFO’en.

Der vil desuden være mulighed for hjælp til selve indskrivningen. Husk nem-id.

Praktisk information om den digitale indskrivning kan findes på (opdateres i løbet af efteråret): https://www.aarhus.dk/da/borger/familie-boern-og-unge/Skole/Skolestart/Indskrivning.aspx

Her på hjemmesiden vil I løbende kunne holde jer orienteret om processen omkring skolestarten.

Vi glæder os til at se jer!

Ture Schmelling, Pædagogisk leder for indskolingen

Preben Stadsgaard, Skoleleder

Hvis I har spørgsmål er I velkomne til at rette henvendelse til den pædagogiske leder for indskolingen på Samsøgades Skole:

Ture Schmelling, [email protected] eller på tlf.: 40 92 63 94

Pjece om skolestart

Skoleindskrivningen til skolestart 2018 foregår fra 22. november 2017 til 31. december 2017

I nedenstående link kan I læse lidt om det at starte i skole:

Skolestart i Aarhus kommune

Vi glæder os til at høre fra jer.

Samsøgades Skole